Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ÁSZF

Általános üzleti feltételek 

 

A web-áruházon keresztül történt megrendelések leadásával egyidejűleg a megrendelő elfogadja eladási, szállítási és fizetési feltételeinket. A megrendelés írásbeli rendelés - visszaigazolással lép életbe a megrendelő és a Fair Play Trade Kft. között. A rendelés utáni azonnali automatikus visszaigazolás esetében a szállítási költség csak a szabvány csomagokra érvényes. 

A tényleges szállítási költséget kollégáink telefonos egyeztetés során tudják megmondani, mivel az függ a megrendelt termékektől, illetve azok mennyiségétől is!
 

Az Eladó

Fair Play Trade Kft.

1171 Budapest, Lokátor u. 7.

Telefon/Fax: 0036-1-412-0470

e-mail: info@fairplaytrade.hu

Adószám:12630020-2-42

Cégjegyzékszám: 01-09-695759

Bankszámlaszám:10102103-06410100-01005006
 

A szerződés tárgya
 
A Fair Play Trade Kft. által üzemeltetett internetes áruházban (www.fairplaytrade.hu) található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.
A megjelenített képek illusztrációk, így egyes esetekben színbeni eltérések lehetségesek! Egyes termékek nem fotózhatóak önállóan, így azok esetében a termék leírásában található, mit tartalmaz az adott termék ténylegesen!

Árak: 

A web-áruházban szereplő árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az esetleges rendszerhibából fakadó eltérésekért nem vállalunk felelősséget!

 

Fizetési feltételek:
 
  • Készpénzzel (személyes áruátvétel esetén a Fair Play Trade Kft raktárában)
  • Átutalással (ebben az esetben kérjük várja meg a termékek számláját, amin az utalási információk vannak)
  • Utánvéttel (futárszolgálat esetén készpénzben a futárnál- ekkor 500 Ft-os utánvételi díjat számítunk fel)
A fizetés számla alapján a Fair Play Trade Kft. számlájára történik készpénzzel vagy átutalással. A megrendelt áru csak a számla kiegyenlítése után vehető át. A rendelés utólagos lemondása esetén a Fair Play Trade Kft. 30% meghiúsulási kötbért jogosult felszámolni a megrendelőnek.
 

Szállítási határidők, feltételek:

A készleten lévő termékeket a számla kiegyenlítése után 3-4 munkanapon belül eljuttatjuk Önhöz. A megrendelt árura általában 3-4 hetes szállítási határidőt vállalunk, míg bútorok esetén a szállítási határidő 4-6 hét. A pontos szállítási határidőt megrendelés visszaigazolásakor tudják megmondani kollegáink. Internetes áruházunk nem tünteti fel a raktárkészletünket, így  az egyes termékeknél az általános szállítási határidők jelennek meg. 

A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megadott szállítási napon NAPKÖZBEN, 8.00-17.00 között fogadni tudják az utánvétes vagy futárszolgálattal szállított küldeményt! Amennyiben valamilyen okból a megrendelő illetve a feltüntetett címzett nem tartózkodik a megadott helyen a kiszállítás időpontjában, a futárszolgálat a megrendelő által megadott telefonszámon egyeztet vele a küldemény ismételt kiszállításával kapcsolatban.FONTOS! A futárszolgálat csak még egyszer kísérli meg újra a kiszállítást,ezután visszahozza a csomagot a feladónak. Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás. 

Szállítási költségek: 


A tényleges szállítási költséget kollégáink telefonos egyeztetés során tudják megmondani, mivel az függ a megrendelt termékektől, illetve azok mennyiségétől is!
 Magyarország területén belül, normál méretű csomag esetén:

1. Kategória (játékok)

0-30.000 Ft                       1.500Ft

30.001-                              INGYENES


2. kategória (bútorok, kültéri nagy elemek, gyermekjárművek)

Normál raklap -                    23 990 Ft
 
A tényleges szállítási költséget a kollégáink telefonos egyeztetés során tudják megmondani.3. Személyes átvétel esetén ingyenes :

Fair Play Központi Raktár

1171 Budapest, Lokátor u. 7.

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek: 08.00-16.30Garantáljuk, hogy minden esetben az Ön érdekeit tartjuk a legfontosabbnak. Megrendelését gyorsan és precízen kezeljük. Néhány esetben, ami hibánkon kívül (például ha a megrendelő nem ad meg telefonszámot és több e-mail-ünkre sem válaszol) nem tudjuk a rendelést kellő sebességgel feldolgozni. Minden olyan esetet, amikor a rendelést a mi vagy a beszállítónk hibájából nem teljesítettük vagy rontottuk el, teljes rugalmassággal kezelünk,hogy Önt semmiképpen ne érje hátrány.
 

Sikertelen kézbesítés:

Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti az újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.


Az árucikkek cseréje:

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Fair Play Trade Kft. díjmentesen kicseréli. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken 2 munkanapon belül írásban értesítse Ügyfélszolgálatunkat. Későbbi reklamációt nem áll módunkban figyelembe venni. Amennyiben a csomagon látható sérülés van, kérjük, vetessen fel a futárral kárjegyzőkönyvet! Átvétel után, kérjük ellenőrizze a csomag tartalmát! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy szállítással kapcsolatos reklamációt - mint mennyiségi és minőségi eltérés-, az áru átvétele után 3 munkanapig áll módunkban elfogadni.Vásárlástól való elállás joga:

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül. Kézhezvételnek bolti átvételnél a pénztárbizonylat kiállításának időpontját, házhozszállítás esetén a futártól való átvétel napját értjük. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. A termékeket csak sértetlen állapotban a számla, vagy annak másolata ellenében áll módunkban visszavenni. Az elállás joga nem gyakorolható olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állított cégünk elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, valamint, ha a termék csomagolását a Megrendelő felbontotta. A sértetlen termék visszaküldésének költsége a Megrendelőt terheli. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni. Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a Megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként a Fair Play Trade Kft. elengedett a házhoz szállításkor.
 
Adatvédelem

Adatvédelmi Nyilatkozat

http://www.fairplaytrade.hu/

 

A Fair Play Trade Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) http://www.fairplaytrade.hu/ domain néven elérhető honlapjának (a továbbiakban: Honlap) célja a Szolgáltató által forgalmazott termékek interneten történő bemutatása, értékesítése és -igény szerint- házhozszállítása a vásárlók részére. Adatgyűjtésére -tevékenységéhez kapcsolódóan- azonosító adatokkal kitöltött megrendelőlap, illetve hírlevélre számot tartó ügyfelek részéről, a hírlevél eljuttatásához szükséges azonosító adatok önkéntes megadása révén kerül sor. Az adatgyűjtést és adatfeldolgozást a Szolgáltató önállóan, saját erőforrásaira támaszkodva végzi. A 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban Törvény) a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról hatálya a Szolgáltató adatgyűjtésére is kiterjed. Adatkezelés a fenti célokból is kizárólag a törvényben meghatározott módon, a cél megvalósulásához szükséges mértékben, ideig és kizárólag azzal a személyes adattal történik, amely a fenti célok megvalósulásához elengedhetetlenül szükséges, valamint a cél elérésére alkalmas. Ügyfeleink magánszféráját messzemenőkig tiszteletben tartjuk, melynek alátámasztására, biztosítására bocsátjuk ki jelen nyilatkozatunkat.

 

 

 

Az adatkezelő megnevezése, elérhetőségei

Szolgáltató adatai Cégnév: Fair Play Trade Kft. 1172 Budapest Lokátor u. 7.

Képviselő neve: Cseke Máté

Elektronikus levélcím: info@fairplaytrade.hu

Cégjegyzékszám: Cg.01-09-695759

Nyilvántartó hatóság: mint cégbíróság

Adószám: 12630020-2-42

Számlavezető pénzintézet: Budapest Bank

Pénzforgalmi jelzőszám: 10102103-06410100-01005006

A Szolgáltató kijelenti, hogy az általa kezelt adatokat – a felhasználó írásbeli hozzájárulása hiányában – közvetlen üzletszerzési célra nem használja fel.

Az ügyfelekre vonatkozó személyes adatok továbbítására kizárólag törvényben meghatározott esetben, illetve az érintett hozzájárulása alapján kerülhet sor.

Szolgáltató jogosult jelen Adatvédelmi Nyilatkozatot egyoldalúan is módosítani. A módosított rendelkezések a honlapon történő közzétételt követő első használat alkalmával válnak hatályossá mind a Szolgáltatóra, mind az érintettre nézve.

A Fair Play Trade Kft. a rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabállyal összhangban, a jelen nyilatkozatnak megfelelően kezeli. A honlap használatával Ön, mint felhasználó elfogadja jelen Adatvédelmi Nyilatkozat rendelkezéseit.

 Az adatkezelés időtartama: 8 év

Az Adatvédelmi Nyilatkozat legutóbbi módosításának dátuma: 2012. Január 15.

Az Adatvédelmi Nyilatkozat egyértelmű értelmezése érdekében tisztázandó fogalmak a következők:

Érintett: bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy - közvetlenül vagy közvetve - azonosítható természetes személy.

Személyes adat: az érintettel kapcsolatba hozható adat - különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret -, valamint az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés.

Adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége. Különösen ezek gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása, fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése.

Adattovábbítás: az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele.

Harmadik személy: olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely nem azonos az érintettel, az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval.

Adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk nem lehetséges.

Hozzájárulás: az érintett akaratának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő- kezeléséhez.

 

Az érintettek jogai és jogérvényesítési lehetőségei

Az érintett bármikor jogosult tájékoztatást kérni Szolgáltató által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá a Törvénnyel összhangban kérheti adatai módosítását, zárolását, törlését.

Szolgáltató az érintett kérésére tájékoztatást ad a rá vonatkozó, általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. Szolgáltató a kérelem benyújtásától számított legfeljebb 30 napon belül írásban, e-mail útján adja meg a kért tájékoztatást.

Az érintett bármikor jogosult a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését vagy a jogszabályban meghatározott kivételekkel azok törlését kérni.

Az érintett a jogait az alábbi elérhetőségeken gyakorolhatja: Levelezési cím: Fair Play Trade Kft 1172 Budapest Lokátor u. 7. Email: info@fairplaytrade.hu Telefon: +36-1-412-0470

Az érintett bármely, az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, illetve észrevétellel Szolgáltató munkatársához fordulhat az info@fairplaytrade.hu email címen.

Az érintett a Törvény, valamint a Polgári törvénykönyv (1959. évi IV. törvény) alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, valamint az adatvédelmi biztoshoz is fordulhat (1051 Budapest, Nádor u. 22. Postacím: 1387 Budapest Pf. 40, illetve http://abiweb.obh.hu/abi/).


Szerződéskötés

A szerződés a megrendelés véglegesítésével ráutaló magatartás. A szerződést a megrendelési számon iktatjuk és tartjuk számon. A szerződés nyelve magyar.

Érvényes: 2010. október 26-től visszavonásig.