Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Óvodai asztalok

Az óvodai asztal a csoportszoba egyik központi eleme, ezért nagyon fontos, hogy megfelelőt válasszunk belőle. Azon esznek a gyerekek, ott festik meg első rajzaikat, készítik különleges gyurmafiguráikat. Az asztal formájának igazodnia kell a szokásokhoz, a szoba méretéhez, a gyerekek létszámához, életkorához és még sok más tényezőhöz. Trapéz, kerek, négyzet, félkör, alacsony, magas, natúr, piros, sárga, fa, esetleg műanyag? A Fair Play kínálata minden kérdésre választ ad, itt kompromisszumok nélkül mindent megtalál! 

Rendezés:

Gloomy asztal - kék

Cikkszám: 91521K
43.990 Ft

Gloomy asztal - piros

Cikkszám: 91521P
43.990 Ft

Gloomy asztal - sárga

Cikkszám: 91521S
43.990 Ft

Gloomy asztal - zöld

Cikkszám: 91521Z
43.990 Ft

Egy óvodai asztal kiválasztásánál elsődleges szempont, hogy milyen anyagból szeretnénk az asztalt. Az asztallap felülete fa laminált bútorlapból készül, mivel sokkal nagyobb tartósságot biztosít, mint például egy fenyőfából készült asztallap. Ez utóbbinál gyakran előfordul, hogy egy erősebben rányomott ceruza is nyomot hagy. A legnépszerűbb óvodai asztallábak fából vagy fémből készülnek, de választhatunk műanyagból készült asztalt is. 

A Fair Play 3 féle fából készült óvodai asztalt ajánl: Koko, Fair Play és Neo. Közös jellemzőjük a tartósság, biztonság és a széles forma és méret választék, valamint mindegyik rendelhető színes élfóliával vagy akár teljesen színes asztallappal is. A Koko asztalok lábai csavarosak, ezért rendkívül könnyen szállíthatóak. A Fair Play asztalok lábát csapolással és ragasztással rögzítettük a helyére biztosítva ezzel a maximális stabilitást. A Neo asztalok különlegessége az állítható magasság a speciális lábkialakításnak köszönhetően. 

Válasszon az asztalhoz illő széket is, fából, fémlábbal vagy műanyagból!