Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Műanyag székek

A Gloomy műanyag székcsaládunk minden egyes eleme ergonomikus kidolgozással rendelkezik, mely segíti a gyermekek helyes testtartásának a kialakulását és megőrzését, míg az enyhén rugalmas háttámla hosszan tartó kényelmet biztosít. A támlán található rés szellőzést és könnyebb hordozhatóságot biztosít. A székek tartós, műanyag csúszásgátló talpacskákkal rendelkeznek a padló karcolásának elkerülése érdekében. A műanyag székek könnyűek, ezért rendkívül egyszerű őket egymásba helyezni. Amennyiben szereti a műanyag megoldásokat, ez az óvodai szék a legjobb minőséget képviseli.
Rendezés:

Azt gondolnánk, hogy a műanyag székhez mindenképpen műanyag asztalt válasszunk. Otthonra, kültérre valóban praktikus, ám intézményi használatra nem javasoljuk. Bármilyen tökéletes a kidolgozása is egy műanyag asztalnak, sosem lesz olyan stabil, mint egy fa asztal. A Fair Play ezért az javasolja, hogy műanyag székeihez válasszon bátran fa asztalokat, hiszen színben tökéletesen hozzá tudja alakítani és a különböző anyagok is remekül elférnek egymás mellett. Ilyen például a Gloomy szett, mely igen népszerű az óvodák körében. 

A  műanyag székeknél is fontos, hogy a gyermek életkorához igazodó ülésmagasságot válasszunk. A legkisebbeknek elég a 26-cm-es, majd ahogy nőnek válasszunk egyre nagyobbakat: 30 cm, 35 cm és 40 cm-es ülésmagasságokat. Székválasztásnál mindig figyeljen a háttámla kialakítására. A Gloomy műanyag székek háttámlája ívelt így sokkal kényelmesebb a gyermekek számára.