Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fémlábas óvodai székek

A fémlábas óvodai székek a retro korszak érzését keltik mondern köntösbe burkolva. Sokan szeretik a fémlábas megoldásokat, mert rakasolva kis helyen is elférnek. Mélyített ülőfelülete kényelmes és egészséges tartást ad a gyereknek, a választható 5 méret pedig segít abban, hogy biztosan megtalálja a legmegfelelőbb méretet. A fémlábas székek 4 színben kaphatóak. 
Rendezés:

A fémlábas óvodai székek rendkívül tartós megoldást kínálnak a csoportszobába. A választható piros, sárga, zöld, és kék színek bármilyen térbe tökéletesen beilleszkednek. A fémvázas székeket egy mozdulattal egymásba tudjuk tenni, így a szobában pillanatok alatt nagy teret tudunk varázsolni akár a nagymozgásos feladatoknak is. Műanyag tappancsai védik a padlózatot és felmosásnál sem okoznak gondot. Préselt fa ülőfelületében egy kis mélyedést alkottak a tervezők, így igazodva a kicsik testi adottságaihoz.

Melyik székhez milyen asztalt válasszak?

A 21 cm-es székhez 40 cm magas asztalt ajánlunk, a 26 cm-es székhez 46 cm-es asztal való, a 31 cm-es székhez 53 cm legyen az asztalmagasság, a 35 cm-hez 59 cm magas asztal kell, a 38 cm-es fémlábas székhez 64 cm-es asztalt ajánlunk, a legnagyobbhoz, a 43 cm-es székhez pedig 71 cm-es asztalmagasság való.